Hvorfor er vi muligvis nødsaget til at lukke din handelskonto?

Det vil muligvis være nødvendigt for os at suspendere eller lukke din handelskonto i forbindelse med et par forskellige scenarier. Visse eksempler er anført herunder:

• Brud på vilkår og betingelser (hvis vi eksempelvis bliver opmærksomme på et brud på vores handelsaftale, kan vi suspendere eller lukke din konto på midlertidig eller permanent basis)
  • Utilstrækkelige oplysninger (hvis du eksempelvis ikke giver os de oplysninger, vi har brug for til at sikre, at vi overholder vores lovmæssige rapporteringskrav, og vi midlertidigt kan begrænse eller endda lukke din handelskonto, hvis vi ikke får oplysningerne til tiden)
  • Ikke-understøttet land (hvis det land, hvor du bor, eksempelvis hører under en jurisdiktion, hvor RSEUAB ikke er i stand til at levere aktiehandelstjenester)

Du kan finde flere oplysninger i vores Handelsvilkår:'Hændelser, der udgør brud'.

Hvis vi beslutter at lukke din handelskonto, har du 60 dage til at lukke eventuelle åbne positioner, du måtte have, og lukke kontoen. Hvis din handelskonto ikke lukkes inden for denne periode på 60 dage, er vi nødt til at lukke den for dig. Hvis du har åbne positioner, vil de blive likvideret, og kontanter vil blive leveret tilbage til din USD-detailhandelskonto, når ordrerne er afviklet (det sker normalt inden for todage).