Hvilke oplysninger skal jeg angive i forbindelse med onboarding til aktiehandel?

Under onboardingen til aktiehandel skal du angive følgende oplysninger.

Skatteregistreringsnummer for dit bopælsland i appen:

• Sørg for, at dine TIN(s)-oplysninger er korrekte, ved at trykke på 'Konto' → 'Private oplysninger' → 'Yderligere oplysninger' → 'Skattepligtige bopæle';
  • Du kan finde dit bopælsland ved at trykke på profilbilledet øverst til venstre på skærmen → 'Konto' → 'Private oplysninger' → 'Bopælsadresse'.

Nationalt id:

• Her er en liste over gyldige formularer til nationale id'er.

Derefter foretager vi verificeringskontrol. Tilmeldingsprocessen kan blive afvist eller forsinket under følgende omstændigheder:

• Du angiver et forkert TIN. Ethvert TIN, der er angivet i din profil, bør matche det, du indtaster under tilmeldingsprocessen. Du kan redigere dine TIN her.
  • Hvis du tidligere har haft en handelskonto hos Revolut, skal vi foretage nogle yderligere kontroller, før vi kan godkende tilmeldingen.