Hvad er til rådighed for handel?

Du kan vælge mellem et stigende antal amerikansk noterede værdipapirer, herunder aktier fra visse internationale virksomheder, der er noteret i USA via amerikanske depositarbeviser (f.eks. Alibaba, Sony).

Du kan se vores tilgængelige investeringsunivers i funktionen 'Aktier' i appen, selv hvis du ikke har oprettet en handelskonto.

Vi har planer om at tilbyde investering på flere markeder i fremtiden (såsom markederne i Australien, Storbritannien og Europa) og børshandlede fonde (ETF'er), så følg med!

Vi understøtter i øjeblikket markedsordrer, efterbørs-ordrer, limitordrer og stopordrer.