Hvordan indberetter jeg skat på mine investeringer?

Dine investeringer kan generere en indkomst eller kapitalvinding . Hvis du f.eks. modtager udbytte, eller hvis du sælger en aktie til en højere pris end købsprisen. Disse provenuer kan blive beskattet i henhold til lokale skatteregler, og det er dit ansvar at forstå, hvordan du skal angive og betale skyldig skat.

Hvis du vil have hjælp til din skatteindberetning, kan du gå til dine aktiehandelsopgørelser direkte fra vores app, viadin startside for aktiehandel ved at klikke på ellipsen (tre prikker) til højre på skærmen og vælge 'Opgørelser'.