Hvordan ved jeg, om min aktiehandelskonto er blevet overført til den europæiske aktiehandelsinstitution?

Hvis din aktiehandelskonto er blevet migreret til vores europæiske handelsenhed Revolut Securities Europe UAB, har du modtaget en mail fra os, der bekræfter, at migreringen er gennemført.

Du kan se, hvilken Revolut-aktiehandelsenhed, der leverer tjenester til dig i Revolut-appen, ved at følge nedenstående trin:

• Klik på fanen 'Aktier' i Revolut-appen
  • Rul ned til bunden af siden

Hvis dine tjenester leveres af "Revolut Securities Europe UAB", er din konto allerede blevet migreret!

Bemærk, at hvis du er bosiddende i EØS og åbnede en aktiehandelskonto efter den 16. marts 2023, blev du onboardet direkte til den europæiske aktiehandelsenhed.

Hvis dine tjenester leveres af "Revolut Trading Ltd", og du er bosiddende i EØS, er din konto endnu ikke blevet migreret. I vores oplysninger i appen og i den mail, vi sendte til vores kunder den 20. april 2023, kan du se, hvilke skridt du muligvis mangler at fuldføre.