Jeg ønsker ikke, at min konto migreres; hvad kan jeg gøre?

Hvis du gerne vil framelde dig denne migrering, kan du gøre dette ved at lukke din aktiehandelskonto i Revolut-appen, men vi bliver kede af det, hvis du forlader os. Du kan gøre dette ved at navigere til fanen 'Aktier' i Revolut-appen og klikke på 'Mere' → 'Indstillinger' → og vælge 'Luk handelskonto'.

For at sikre, at din konto ikke migreres, anbefaler vi, at du træffer denne handling inden den 20. juni 2023.