Hvad skal jeg gøre for at sikre, at min aktiehandelskonto kan migreres til den europæiske aktiehandelsenhed?

Du kan tilgå forretningsbetingelserne for Revolut Securities Europe UAB ved at klikke her. Klik her for at få en overordnet oversigt over ændringerne. Gennemgå venligst disse oplysninger.

De fleste kunder behøver ikke at gøre noget andet.

Vi kan i nogen tilfælde blive nødt til at indsamle nogle yderligere oplysninger, før vi kan migrere din aktiehandelskonto, for at sikre, at din aktiehandelskonto overholder de lovmæssige krav for Revolut Securities Europe UAB, vores nye europæiske aktiehandelsenhed. Hvis dette er tilfældet, vil vi allerede have kontaktet dig for at give dig besked, og vi vil have bedt dig om at forsyne oplysningerne via Revolut-appen.

Hvis du ikke forsyner os med de oplysninger, vi har anmodet om, vil vi ikke kunne migrere din aktiehandelskonto til vores europæiske handelsenhed, og din konto vil blive lukket.