Vil der gælde nye forretningsbetingelser for den europæiske handelsenhed?

Ja, du kan tilgå forretningsbetingelserne for Revolut Securities Europe UAB ved at klikke her. Klik her for at få en overordnet oversigt over ændringerne. Gennemgå venligst disse oplysninger.

Hvis du ikke er tilfreds med de nye forretningsbetingelser, kan du framelde dig denne migrering ved at lukke din aktiehandelskonto i Revolut-appen, men vi bliver kede af det, hvis du forlader os. Du kan gøre dette ved at navigere til fanen 'Aktier' i Revolut-appen, klikke på 'Mere' → 'Indstillinger' → og vælge 'Luk handelskonto'.

Hvis du ikke framelder dig, bekræfter du, at du accepterer de nye forretningsbetingelser.