Hvordan deaktiverer jeg blokeringen af købsordrer?

Hvis du tidligere har aktiveret blokeringen af købsordrer, og du nu vil deaktivere den, kan du bruge samme skyder som til aktiveringen. Du gør det ved at følge nedenstående trin:

• Åbn din Revolut-app, og gå ind på fanen 'Aktier'.
  • Tryk på de tre prikker ud for den sociale knap, og vælg 'Indstillinger' for at få adgang til blokering af købsordrer.
  • Slå blokering af købsordrer fra med til/fra-knappen, læs vilkårene omhyggeligt, og accepter dem for at deaktivere blokeringen af købsordrer.

Bemærk, at blokeringen af købsordrer tager 48 timer (dvs. to døgn) om at deaktivere. Derfor kan der ikke indsendes købsordrer, før deaktiveringsperioden er afsluttet.

Når de 48 timer (dvs. to døgn) er gået, er blokeringen af købsordrer deaktiveret, og du vil igen kunne købe aktier.