Kan jeg annullere min afventende aktiehandelsordre?

Du kan se afventende ordrer på en hvilken som helst aktie ved at gå til den aktiens side i Revolut-appen og derefter navigere til fanen 'Ordrer'.

Hvis du ønsker at annullere en afventende ordre, kan du enten:

1. trykke på den ordre, du vil annullere. Herefter føres du til siden med ordreoplysninger, hvor du skal vælge knappen 'Annuller', eller
  2. stryge til venstre på den ordre, du vil annullere, og trykke på knappen 'Annuller'

Du kan ikke annullere eller tilbageføre en ordre, der allerede er blevet afviklet.

Bemærk, at annulleringer muligvis ikke bliver behandlet i tide.