Lukning af min aktieposition

Hvis du vil lukke hele din aktieposition, skal du indsende en kvantitetsbaseret ordre i stedet for en prisbaseret ordre.

Hvis du f.eks. har 0,482 AAPL-enheder — til en værdi af 79 USD iht. den aktuelle markedsværdi — på din investeringskonto, og du ønsker at sælge dem alle:

1. Klik på knappen 'Sælg'.
  2. Indsend en kvantitetsbaseret ordre i cellen AAPL – du kan enten angive 0,482 manuelt eller vælge 'Maks.' for automatisk at udfylde den maksimumkvantitet, du kan sælge.
  3. Klik på knappen 'Sælg AAPL' for at indsende din ordre.

Hvis du bruger cellen USD til at angive den aktuelle markedsværdi på 79 USD, indsendes en prisbaseret ordre. På grund af prissvingninger vil prisbaserede ordrer ikke garantere, at hele din aktiebeholdning sælges.

Du kan først hæve penge og indsætte dem på din konto, når handlen er afregnet, hvilket normalt tager to handelsdage. Midlerne indsættes på din USD-konto.