Hvad er Trading Terminal?

Trading Terminal er en Revolut webbaseret funktion til dybdegående aktiehandel. Du kan få adgang via dette link.

Handelsterminalen har de samme funktioner, som du allerede kender fra appen, men den har også flere tilgængelige elementer på en større computerskærm, og du kan tilpasse dine arbejdsområder.

For at få adgang til den skal du have en aktiekonto og et abonnement på Trading Pro. Du kan handle aktier, ETF'er og kryptovalutaer i handelsterminalen.

Tjenesteydelser i forbindelse med handel med værdipapirer leveres af Revolut Securities Europe UAB ('RSEUAB'), og tjenesteydelser i forbindelse med kryptovaluta leveres af Revolut Ltd eller RT Digital Securities Cyprus Ltd, alt efter hvor du befinder dig. Hvis du vil skifte mellem handel med værdipapirer og kryptovaluta, skal du gå til terminalindstillingerne ved at trykke på tandhjulsikonet i øverste højre hjørne.

Du kan ændre terminalens udseende, tilføje arbejdsområder og widgets og ændre deres størrelse.

Den er integreret med TradingView til kursdiagrammer og bruger markedsdata fra Refinitiv og Polygon.io. I øjeblikket understøttes integration af tredjeparter ikke.