Χρειάζεστε βοήθεια;

Απλά στείλτε την ερώτησή σας παρακάτω για να λάβετε απάντηση.

Πώς ρυθμίζω το Revolut Terminal;

Για να ρυθμίσετε το Revolut Terminal, πρέπει να έχετε έναν πλήρως ενεργό λογαριασμό εμπόρου και να έχετε ολοκληρώσει την επαλήθευση ταυτότητας. Επίσης, το προφίλ σας πρέπει να έχει επαρκή δικαιώματα, τα οποία μπορεί να σας παραχωρήσει ο διαχειριστής του λογαριασμού.

Δικαιώματα

Οι εξής άδειες «Εντός καταστήματος» και «POS» πρέπει να είναι ενεργοποιημένες για όποιον επιθυμεί να ρυθμίσει το τερματικό:

  • Δημιουργήστε πληρωμές εντός καταστήματος
  • Διαχειριστείτε τις ρυθμίσεις εντός του καταστήματος
  • Διαχειριστείτε την πρόσβαση σε εφαρμογή POS

Ισχύουν χρεώσεις, καθώς και Όροι και Προϋποθέσεις.

Βήματα για τη σύνδεση του Revolut Terminal σας

  • Ενεργοποιήστε το Revolut Terminal. Εάν δεν ενεργοποιείται, ανοίξτε το κάλυμμα της μπαταρίας και βεβαιωθείτε ότι τα καλώδια είναι καλά συνδεδεμένα
  • Επιλέξτε «Σύνδεση με Revolut Business»
  • Εισαγάγετε το email σας στο Revolut Business, τον κωδικό σας και τον 6ψήφιο κωδικό από μήνυμα SMS
  • Χρησιμοποιήστε τον τρέχοντα κωδικό PIN σας, εάν έχει οριστεί, ή δημιουργήστε τον κωδικό της ομάδας σας κατά την πρώτη χρήση

Μάθετε περισσότερα σχετικά με το ποιος μπορεί να κάνει σύνδεση στη συσκευή και πώς να διαχειρίζεστε την ομάδα σας, συμπεριλαμβανομένου του ορισμού και της χρήσης του κωδικού ασφαλείας PIN, σε αυτές τις Συχνές Ερωτήσεις.

Τοποθεσίες

Εάν δεν υπάρχει διαθέσιμη τοποθεσία, μπορείτε να δημιουργήσετε ή να ενημερώσετε τις τοποθεσίες χειροκίνητα μέσω της διαδικτυακής πύλης Revolut POS πριν την επιλέξετε στο τερματικό. Αυτά τα δεδομένα θα εμφανίζονται στις αποδείξεις.

Για να επεξεργαστείτε τα στοιχεία της τοποθεσίας:

  • Μεταβείτε στη διαδικτυακή πύλη POS από ένα πρόγραμμα περιήγησης
  • Κάντε σύνδεση χρησιμοποιώντας τα στοιχεία σας στο Revolut Business
  • Επιβεβαιώστε τη σύνδεση μέσω της εφαρμογής Revolut, μηνύματος SMS ή email
  • Πατήστε το εικονίδιο «Ρυθμίσεις» επάνω δεξιά
  • Στο «Κατάστημα» > «Τοποθεσίες», επιλέξτε την τοποθεσία και πατήστε «Επεξεργασία»
  • Επιβεβαιώστε πατώντας «Αποθήκευση»