Εκκαθάριση σε Ομαδικούς Λογαριασμούς
Εκκαθαρίστε με χρήστες της Revolut
Μπορείτε να διευθετήσετε απευθείας με χρήστες της Revolut, στέλνοντας χρήματα στον λογαριασμό τους στη Revolut.
Δεν υπάρχει χρέωση για μεταφορές μεταξύ πελατών της Revolut. Στις περισσότερες χώρες και για το μεγαλύτερο μέρος των νομισμάτων δεν υπάρχουν όρια. Ωστόσο, εάν ισχύουν χρεώσεις μετατροπής ή όρια για τη μεταφορά σας, θα σας ενημερώσουμε πριν στείλετε χρήματα μέσω της εφαρμογής.
Μπορείτε επίσης να καταγράψετε πληρωμές που έγιναν εκτός της Revolut χρησιμοποιώντας την επιλογή «Σημείωση ως εξοφλημένο». Δεν μετακινούνται κεφάλαια μέσω της Revolut σε αυτή την περίπτωση - αυτή η επιλογή προορίζεται μόνο για σκοπούς παρακολούθησης.
Χρωστάτε σε χρήστη εκτός Revolut
Εάν πρέπει να πραγματοποιήσετε πληρωμή σε χρήστη εκτός Revolut:
- Πατήστε «Τακτοποίηση» στην ομάδα
- Επιλέξτε τον χρήστη που δεν είναι στη Revolut και πατήστε «Αποστολή»
- Θα δημιουργηθεί σύνδεσμος πληρωμής και θα αποσταλεί email στον παραλήπτη με τον σύνδεσμο
- Μπορούν να διεκδικήσουν την πληρωμή προσθέτοντας τα στοιχεία της τράπεζας ή της κάρτας
- Μόλις γίνει η αξίωση της πληρωμής, θα καταγραφεί αυτόματα η εκκαθάριση
Ο σύνδεσμος πληρωμής λήγει 7 ημέρες μετά τη δημιουργία του. Εάν δεν γίνει αξίωση του συνδέσμου, τα κεφάλαια θα επιστραφούν στον λογαριασμό σας και δεν θα καταγραφεί η εκκαθάριση. Μπορείτε επίσης να καταγράψετε πληρωμές που έγιναν εκτός Revolut χρησιμοποιώντας την επιλογή «Σήμανση ως εξοφλημένο».
Ένας μη χρήστης της Revolut σας χρωστά
Οι χρήστες που δεν έχουν λογαριασμό στη Revolut μπορούν να εξοφλήσουν τα ποσά που τους χρωστάτε με μια πληρωμή μέσω κάρτας.
Ορισμένες συναλλαγές ενδέχεται να αποτύχουν εάν υπερβληθούν τα όρια πληρωμών ή εάν η κάρτα που χρησιμοποιήθηκε δεν υποστηρίζεται.
Η Revolut δεν μπορεί να πραγματοποιήσει εξαιρέσεις ή να επεξεργαστεί χειροκίνητα αυτές τις πληρωμές. Μπορείτε να ολοκληρώσετε αυτές τις πληρωμές εκτός Revolut και να τις καταχωρήσετε στην ομάδα χρησιμοποιώντας την επιλογή «Σημείωση ως εξοφλημένο».