Χρειάζεστε βοήθεια;

Απλά στείλτε την ερώτησή σας παρακάτω για να λάβετε απάντηση.

Αποκλείστε άλλον πελάτη της Revolut

Δεν είναι δυνατή η πλήρης αφαίρεση ενός πελάτη της Revolut από τις επαφές σας στη Revolut. Ωστόσο, μπορείτε να αποκλείσετε άλλον πελάτη της Revolut ανά πάσα στιγμή. Σε αυτή την περίπτωση, ο πελάτης δεν θα μπορεί να σας στέλνει μηνύματα, να σας στέλνει χρήματα, να λαμβάνει χρήματα από εσάς ή να σας προσθέτει σε Ομαδικούς λογαριασμούς.

Αποκλείστε κάποιον εντός εφαρμογής

  • Μεταβείτε σε Πληρωμές στο μενού στο κάτω μέρος
  • Αναζητήστε και επιλέξτε τον πελάτη της Revolut
  • Πατήστε το εικονίδιο του προφίλ τους στην επάνω δεξιά γωνία
  • Επιλέξτε «Αποκλεισμός»

Εάν επιλέξετε να αποκλείσετε το άτομο, μπορείτε να ακολουθήσετε τα ίδια βήματα για να το ξεμπλοκάρετε.