Χρειάζεστε βοήθεια;

Απλά στείλτε την ερώτησή σας παρακάτω για να λάβετε απάντηση.

Διαγραφή του ιστορικού συνομιλίας μου με άλλον χρήστη της Revolut

Πώς μπορώ να διαγράψω το ιστορικό συνομιλίας μου;

Για να διαγράψετε το ιστορικό συνομιλίας σας με έναν χρήστη της Revolut, ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα

  • Μεταβείτε στις «Πληρωμές» στο μενού στο κάτω μέρος
  • Επιλέξτε την επαφή στη Revolut της οποίας τη συνομιλία θέλετε να διαγράψετε
  • Πατήστε το εικονίδιο του προφίλ τους στην επάνω δεξιά γωνία
  • Μετακινηθείτε προς τα κάτω και πατήστε «Διαγραφή συνομιλίας»

Τα μηνύματά σας με αυτόν τον χρήστη θα διαγραφούν και ο χρήστης δεν θα εμφανίζεται πλέον στις Πληρωμές. Ωστόσο, το ιστορικό συναλλαγών σας θα παραμείνει ορατό στο ιστορικό συναλλαγών σας.

Μπορώ να πραγματοποιώ συναλλαγές με αυτόν τον χρήστη μετά τη διαγραφή της συνομιλίας;

Μπορείτε να συνεχίσετε να στέλνετε ή να ζητάτε χρήματα από αυτόν τον χρήστη, αναζητώντας το Revtag του μέσω των υπαρχουσών ροών μεταφοράς. Δείτε αυτές τις Συχνές Ερωτήσεις για περισσότερες πληροφορίες.

Αν δεν θέλετε να λαμβάνετε συναλλαγές ή μηνύματα από αυτόν τον χρήστη, μπορείτε να τον αποκλείσετε. Δείτε αυτές τις Συχνές Ερωτήσεις για περισσότερες πληροφορίες