Χρειάζεστε βοήθεια;

Απλά στείλτε την ερώτησή σας παρακάτω για να λάβετε απάντηση.

Τι σημαίνει «Πρόσβαση σε όλους τους λογαριασμούς και τα υπόλοιπα»;

Άδεια για την προβολή όλων των λογαριασμών και των υπολοίπων

Εάν ένα μέλος της ομάδας έχει την άδεια «Προβολή όλων των λογαριασμών και των υπολοίπων τους», μπορεί να βλέπει όλους τους λογαριασμούς και δεν μπορείτε να περιορίσετε την πρόσβαση σε συγκεκριμένους λογαριασμούς.

Αφαιρέστε την πρόσβαση σε συγκεκριμένους λογαριασμούς

  • Μεταβείτε στην ενότητα Ομάδα και επιλέξτε το μέλος της ομάδας
  • Πατήστε «Ρόλος» στο πλευρικό πλαίσιο και αναθέστε τον ρόλο που δεν παρέχει τις αναφερόμενες άδειες

Τώρα, μπορείτε να επεξεργαστείτε τους λογαριασμούς στους οποίους έχει πρόσβαση αυτό το μέλος της ομάδας.

Ακόμη και εάν θέλετε να ανακαλέσετε την πρόσβαση σε έναν μόνο λογαριασμό για ένα μέλος της ομάδας με την άδεια «να βλέπει όλους τους λογαριασμούς και τα υπόλοιπά τους», θα πρέπει να ακολουθήσετε τα παραπάνω βήματα.

Κατάσταση λογαριασμού

Η δυνατότητά σας να προσθέτετε ή να αφαιρείτε μέλη της ομάδας εξαρτάται από την κατάσταση του λογαριασμού:

  • Ανενεργοί λογαριασμοί: Μπορείτε ακόμη να προσθέτετε ή να αφαιρείτε μέλη της ομάδας από ανενεργούς λογαριασμούς, όπως και σε ενεργούς
  • Περιορισμένοι λογαριασμοί: Δεν μπορείτε να προσθέσετε ή να αφαιρέσετε μέλη της ομάδας από περιορισμένους λογαριασμούς
  • Κλειστοί λογαριασμοί: Όλα τα μέλη της ομάδας, συμπεριλαμβανομένων και των διαχειριστών, θα χάσουν την πρόσβαση στον λογαριασμό