Χρειάζεστε βοήθεια;

Απλά στείλτε την ερώτησή σας παρακάτω για να λάβετε απάντηση.

Κλείσιμο λογαριασμού RevPoints

Κλείσιμο του λογαριασμού RevPoints

Δεν υπάρχουν χρεώσεις για τη διατήρηση λογαριασμού RevPoints. Ωστόσο, αν θέλετε να τον κλείσετε, απλώς επικοινωνήστε μαζί μας μέσω της συνομιλίας εντός της εφαρμογής και θα τον κλείσουμε για εσάς.

Μόλις επιβεβαιώσετε ότι θέλετε να απενεργοποιήσετε τα RevPoints, όλοι οι υπάρχοντες πόντοι σας θα ακυρωθούν και δεν θα μπορείτε πλέον να κερδίζετε RevPoints. Οι ακυρωμένοι πόντοι δεν μπορούν να ανακτηθούν.

Αν η τοπική νομοθεσία προβλέπει περίοδο υπαναχώρησης (συνήθως 14 ημέρες από την ενεργοποίηση των RevPoints), τυχόν αχρησιμοποίητοι πόντοι που αγοράστηκαν κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου θα επιστραφούν ως επιστροφή χρημάτων κατά το κλείσιμο. Εκτός αυτής της περιόδου, οι πόντοι δεν επιστρέφονται και τυχόν εναπομείναν υπόλοιπο χάνεται. Διαβάστε τους Όρους και Προϋποθέσεις RevPoints για περισσότερες πληροφορίες.