Mitä automaattinen synkronointi tekee HR-ohjelmiston integraatiossa?
Automaattinen tiimin jäsenten synkronointi HR-integraation avulla säästää sinut aikaa vievältä manuaaliselta tietojen syöttämiseltä, jolloin pysyt yrityksesi kehittyvän rakenteen tasalla kasvun myötä. Jotta voit määrittää 'automaattisen synkronoinnin' HR-ohjelmistosi kanssa, sinun on ensin yhdistettävä integraatio.
Tutustu luetteloon HR-integraatioista, joita tuemme.
Tässä on, mitä se tekee tiimisi tiedoilla:
- Vastaa tiimisi Revolut-profiileja HR-ohjelmiston profiileihin työpaikan sähköpostin perusteella. Vastaavat jäsenet synkronoidaan säännöllisesti, riippumatta siitä, miten / milloin heidät kutsuttiin
- Pitää tarkat tiedot: tiimitiedot Revolut Businessissa päivitetään automaattisesti HR-ohjelmistostasi muutaman tunnin välein
- Synkronoi vain olennaiset tiedot: synkronoimme vain tiedot, jotka tarvitset kutakin tiimin jäsentä varten (mukaan lukien esimies, osasto), mikä auttaa pitämään tiimin tiedot ja kaikki hyväksymisprosessit ajan tasalla
- Keskeyttää poistuneet profiilit: jos joku poistetaan HR-ohjelmistostasi, hänen pääsynsä Revolut Businessiin ja kortteihin keskeytetään automaattisesti (yhteydet, jotka HR-ohjelmistosi ylläpitäjät ovat määrittäneet)
- Tarjoaa näkyvyyden: näet, onko kukin tiimin jäsen synkronoitu HR-ohjelmistosi kanssa vai ei
Ota automaattinen synkronointi käyttöön, kun olet yhdistänyt HR-ohjelmistosi:
- Tarvitset 'Hallinnoi tiimin jäseniä' ja 'Hallinnoi integraatioita' -oikeudet jatkaaksesi
- Siirry 'Tiimi'-välilehteen → 'Asetukset' → napsauta 'Viimeistele asennus' HR-integraatiobannerin vieressä
- HR-integraatiosivulla, joka näytetään, napsauta 'Viimeistele asennus'
- Napsauta 'Ota automaattinen synkronointi käyttöön'
Tärkeät huomautukset:
- Automaattisen synkronoinnin ottaminen käyttöön on välttämätöntä HR-integraation täydelliseksi asettamiseksi
- Jos sitä ei ole otettu käyttöön, et voi käyttää sitä kutsuaksesi tai synkronoidaksesi tiimin jäseniä
- Kun se on käytössä, tämä ohittaa manuaaliset säädöt, jotka teet synkronoituihin tietoihin
- Synkronointi tapahtuu säännöllisesti muutaman tunnin välein. Tämä voi vaihdella integraation mukaan
- Automaattinen keskeytys toimii vain aktiivisille tiimin jäsenille Revolutissa, ja jos poistat heidän HR-ohjelmistoprofiilinsa (arkistoi se tai merkitse työsuhde päättyneeksi), ei jos poistat heidät ja heidän tietonsa kokonaan
- Riippuen siitä, miten yhteys on asetettu tai mihin HR-ohjelmistoon se on yhdistetty, jotkut synkronointiominaisuudet eivät ehkä ole käytettävissä. Katso lisätietoja alla olevasta artikkelista