Need a hand?

Just pop your question below to get an answer.

Kuinka voin peruuttaa Revolut People -tilauksen?

Peruutusehdot on määritelty käyttöehdoissamme. Voit peruuttaa, jos sopimus on rikottu tai jos et halua uusia kuukausi- tai vuositilauksiasi. Voit peruuttaa yrityksesi tilauksen alustan kautta. Peruutusmaksuja ei veloiteta.

Jos peruutat, koska et halua uusia tilaustasi, tarvitsemme vähintään 45 päivän ilmoituksen tilisi sulkemiseksi. Sinun on maksettava tulevasta kuukaudesta, ja sen jakson lopussa Revolut People -tilisi suljetaan.

Vaiheet Revolut People -tilauksesi peruuttamiseksi

  • Siirry kohtaan "Asetukset" Revolut People -alustalla
  • Siirry 'Admin'-paneeliin
  • Vieritä alas, valitse 'Sulje tili' ja noudata kehotteita tilin sulkemiseksi