Need a hand?

Just pop your question below to get an answer.

Miten Dext Prepare -integrointi puretaan?

Dext Prepare -tililtäsi:

  • Klikkaa Dext Preparen navigointivalikosta kohtaa "Bank" ja valitse "Overview"
  • Kun olet tehnyt tämän, etsi kyseinen tili, jonka yhteyden aiot katkaista
  • Klikkaa sitten sen tilin vieressä olevaa "Manage"-kuvaketta, jonka yhteyden haluat katkaista Dext Preparesta, ja klikkaa sitten "Delete" ja "Confirm"

Jos haluat nähdä vaiheet, joilla yhteys Revolut Business -käyttötiliisi katkaistaan, katso UKK:mme: Miten voin purkaa olemassa olevan Open Banking -integroinnin?