Need a hand?

Just pop your question below to get an answer.

Kuinka katkaisen integraation?

Voit poistaa synkronoinnin pankkisyötteen ominaisuuden käytöstä milloin tahansa. Toimi näin:

  • Kirjaudu sisään Revolut Business -tilillesi
  • Siirry Integraatiot -osioon
  • Valitse 'Business Central'
  • Siirry kohtaan 'Pankin syöte'
  • Valitse 'Älä vie' tilille, jonka synkronoinnin haluat lopettaa

Jos haluat poistaa integraation kokonaan Revolutista:

  • Kirjaudu sisään Revolut Business -tilillesi
  • Siirry Integraatiot -osioon
  • Valitse 'Business Central'
  • Napsauta '... (kolme pistettä)' oikeassa yläkulmassa
  • Napsauta 'Katkaise yhteys'