Need a hand?

Just pop your question below to get an answer.

Kuinka katkaisen integraation?

Ennen kuin poistat historian, muista palauttaa kaikki kirjanpitodokumentit, joita saatat tarvita. TeamSystem:

  • Siirry kohtaan 'Yrityksen asetukset'
  • Napsauta 'Pankkiyhteydet'
  • Napsauta '…' poistettavan tilin laatikossa
  • Valitse 'Poista tili'
  • Valitse 'Ei, poista historia'
  • Vahvista, että olet lukenut pysyvän poistamisen seuraukset, ja napsauta sitten 'Poista tili'

Revolut Businessista, lue tämä UKK nähdäksesi vaiheet integraation katkaisemiseksi.