Need a hand?

Just pop your question below to get an answer.

Sulje tilini

Voit aloittaa yritystilisi sulkemisen tämän linkin kautta. Kun tili on suljettu, et voi enää käyttää sitä. Emme voi keskeyttää tiliäsi väliaikaisesti tai tarjota ilmaisia suunnitelmia. Lataa ja säilytä kaikki tiliotteet tai kulutustiedot, joita saatat tarvita tulevaisuudessa.

Tilin sulkemisen vaatimukset

  • Ole omistaja tai ylläpitäjä
  • Varmista, että saldosi on 0, lisäämällä tai nostamalla kaikilta tileiltäsi, mukaan lukien krypto- ja kauppiastilit. Napsauta saldoasi nähdäksesi kaikki valuutat ja kauppiastilisi saldo
  • Jos saldosi on hyvin alhainen, voit lähettää rahaa toiselle Revolut-tilille (henkilökohtainen tai Business)

Ennen kuin suljet tilisi:

Kuinka suljet tilisi

  • Siirry kohtaan "Asetukset" napauttamalla tilisi kuvaketta (ylhäällä vasemmalla) mobiilissa tai napsauttamalla hammasratasikonia (ylhäällä oikealla) verkossa
  • Valitse 'Yritystili'
  • Vieritä alas ja valitse Sulje yritystili
  • Valitse syy tilisi sulkemiselle

Jos täytät yllä olevat ehdot, tilisi suljetaan yleensä välittömästi. Joissakin tilanteissa emme ehkä pysty sulkemaan tiliäsi heti.