Need a hand?

Just pop your question below to get an answer.

Sulje Revolut POS -tilini

Vain itsenäiset Revolut POS -pikarekisteröintitilit voidaan sulkea itsenäisesti. Jos Revolut POS -tilisi on linkitetty Revolut Business -tiliin, et voi sulkea sitä yksin - sinun on suljettava myös Revolut Business -tili.

Lisätietoja Revolut Business -tilisi sulkemisesta löydät tästä UKK:sta.

Varoitus tietojen menetyksestä

Kun suljet Revolut POS -tilisi, menetät pysyvästi pääsyn kaikkiin tilitietoihin ja maksuhistoriaan.

Sulkemisvaiheet

Voit seurata samoja vaiheita Revolut POS -verkkosivustolla ja -sovelluksessa sulkeaksesi POS-tilisi. Mene kohtaan 'Asetukset', ja valitse sitten 'Kauppa' ja 'Sulje tilisi.'

  • Jos linkitetty Revolut Businessiin: sinut ohjataan Revolut Businessiin, jossa sulkeminen on hoidettava ensin
  • Jos Revolut POS -pikarekisteröinti: vahvista toiminto jatkaaksesi poistamista. Lataa tiliotteet etukäteen säilyttääksesi tiedot