Need a hand?

Just pop your question below to get an answer.

Kuinka katkaisen integraation?

Jos haluat lopettaa synkronoinnin väliaikaisesti (tai lopullisesti), sinun on poistettava tilit Xero-pankkisyötteestä. Tee tämä Revolut Business -sovelluksessa:

  • Siirry kohtaan 'Asetukset'
  • Napsauta 'Integraatiot'
  • Valitse 'Kirjanpito' ja sitten 'Xero'
  • Valitse 'Pankin syöte' ja poista kyseinen tili. Voit myös katkaista koko Xero-integraation

Katkaistaan pankkiyhteys Xeroon

Vaihtoehtoisesti, katkaise yhteys Xeron sisällä:

  • Kirjanpito-valikossa valitse 'Pankkitilit'
  • Tilin vieressä, jonka syötteen haluat lopettaa, napsauta 'Hallitse tiliä'
  • Pankkisyötteet-kohdassa, napsauta 'Katkaise yhteys syötteeseen', sitten napsauta 'Katkaise yhteys'

Kulujenhallinnan integraation hallinta

Jos katkaiset yhteyden Xeroon, myös kulujenhallinnan integraatio katkaistaan. Voit kuitenkin katkaista kulujenhallinnan erikseen ja pitää pankkisyötteen aktiivisena. Mitään tietoja ei poisteta, joten voit muodostaa yhteyden uudelleen milloin tahansa ilman päällekkäisyyksiä tai tietojen menetystä.