Need a hand?

Just pop your question below to get an answer.

Mitä tapahtuu tiimini pääsylle, jos alennan Basic-tasolle?

Jos alennat Basic-suunnitelmaan, tiimin jäsenet, joille on annettu pääsy vain tiettyihin tileihin, menettävät pääsyn kaikkiin tileihin, joihin heillä oli aiemmin pääsy.

Sinun on annettava näille tiimin jäsenille oikeus 'nähdä ja käyttää kaikkia tilejä ja saldoja' sovelluksen 'Tiimi'-osiossa. Muuten he eivät voi käyttää tai nähdä mitään tiliä.

Jos päivität uudelleen Grow-, Scale- tai Enterprise-suunnitelmaan, tiimin jäsenten aiempi pääsy tiettyihin tileihin palautetaan. Käytä tätä linkkiä muuttaaksesi suunnitelmaasi.