Need a hand?

Just pop your question below to get an answer.

Mitä tarkoittaa 'pääsy kaikkiin tileihin ja saldoihin'?

Näytä kaikki tilit ja niiden saldot -oikeudet

Jos tiimin jäsenellä on lupa 'nähdä kaikki tilit ja niiden saldot', hän näkee kaikki tilit, etkä voi rajoittaa pääsyä yksittäisiin tileihin.

Poista pääsy tiettyihin tileihin

  • Siirry kohtaan Tiimi ja valitse tiimin jäsen
  • Klikkaa sivupaneelista kohtaa ”Rooli” ja määritä rooli, joka ei myönnä mainittuja oikeuksia

Nyt voit muokata, mihin tileihin tämä tiimin jäsen pääsee käsiksi.

Vaikka haluaisit peruuttaa pääsyn yhdelle tilille tiimin jäseneltä, jolla on lupa 'nähdä kaikki tilit ja niiden saldot', sinun on silti noudatettava yllä olevia vaiheita.

Tilin tila

Mahdollisuutesi lisätä tai poistaa tiimin jäseniä riippuu tilin tilasta:

  • Passiiviset tilit: voit silti lisätä tai poistaa tiimin jäseniä passiivisista tileistä, kuten mistä tahansa aktiivisesta tilistä
  • Rajoitetut tilit: et voi lisätä tai poistaa tiimin jäseniä rajoitetuilta tileiltä
  • Suljetut tilit: kaikki tiimin jäsenet, mukaan lukien ylläpitäjät, menettävät pääsyn tilille