Need a hand?

Just pop your question below to get an answer.

Mitkä tilauspaketit tarjoavat Tilin yksityisyys -ominaisuuden?

Milloin tilin yksityisyys on saatavilla?

Tilin yksityisyys on saatavilla vain Grow-, Scale- ja Enterprise-suunnitelmissa. Jos sinulla on Basic-suunnitelma, voit päivittää päästäksesi siihen käsiksi.

Jos alennat Basic-suunnitelmaan, tiimin jäsenet, joilla on pääsy tiettyihin tileihin, menettävät pääsyn kaikkiin aiemmin määritettyihin tileihin.

Kuinka voin palauttaa pääsyn, kun olen alentanut suunnitelmaani?

Palauta tämä käyttöoikeus siirtymällä kohtaan 'näytä ja käytä kaikkia tilejä ja saldoja' sovelluksen 'Tiimi'-osiossa.

Jos kuitenkin päivität uudelleen Grow-, Scale- tai Enterprise-suunnitelmaan, tiimin jäsenten aiempi pääsy tietyille tileille palautetaan.

Jos alennat Basic-suunnitelmaan, tiimin jäsenet, joilla on pääsy tiettyihin tileihin, menettävät pääsyn kaikkiin aiemmin määritettyihin tileihin.