Sijoitustilin hallinta
Miten lisään tai nostan rahaa?
- Siirry kohtaan "Sijoita" alavalikossa
- Valitse "Lisää rahaa" tai "Nosta rahaa"
- Valitse summa ja seuraa näytön ohjeita lisätäksesi tai nostaaksesi rahaa
Kuka voi tarkastella sijoituksia tai käydä niillä kauppaa?
Business Investissä on 2 käyttöoikeustasoa:
- Sijoita-näkymä: voi tarkastella "Sijoita"-osiota, salkun omistuksia ja tapahtumahistoriaa. Ei voi käydä kauppaa tai siirtää rahaa
- Sijoita-hallinta: samat käyttöoikeudet kuin "Sijoita-näkymässä", ja lisäksi pääsy Web Terminaliin, mahdollisuus tehdä osto-/myyntitoimeksiantoja sekä lisätä rahaa tai nostaa rahaa
Vain yrityksen omistaja tai tiimin jäsen, jolla on ylläpitäjän rooli, voi myöntää nämä käyttöoikeudet tiimin jäsenille Revolut Businessin tiiminhallinnan asetuksissa.
Miten suljen sijoitustilini?
- Siirry kohtaan "Rahoitus"
- Valitse "Sijoita"
- Valitse "Asetukset"
- Seuraa tilin sulkemisen vaiheita
Voit avata sijoitustilin uudelleen myöhemmin käymällä rekisteröitymisprosessin läpi uudestaan.
Miksi sijoitustilini suljettiin tai sitä rajoitettiin?
Tilisi voidaan sulkea tai sitä voidaan rajoittaa ehtojemme mukaisesti useista syistä. Näitä ovat esimerkiksi:
- LEI-tunnuksesi on vanhentunut eikä sitä ole uusittu
- FATCA-statuksesi on muuttunut
- Yritysmuotosi on muuttunut
- Sääntely- tai vaatimustenmukaisuustarkistus on käynnissä
- Rikoit ehtoja
- Pyysit sulkemista
Jos tiliäsi on rajoitettu, voit silti myydä olemassa olevia omistuksia, mutta et voi tehdä uusia ostotoimeksiantoja. Jos tilisi suljetaan, saat siitä ilmoituksen ja sinulle annetaan aikaa myydä omistukset ja nostaa varat.