Need a hand?

Just pop your question below to get an answer.

Sulje Instant Access -säästötilini

Revolut-sovelluksessa:

  • Siirry kohtaan "Etusivu" alavalikossa
  • Saldosi alla, napauta Tilit
  • Valitse 'Instant Access Savings'
  • Napauta "Lisää"
  • Napauta "Sulje tili"

Saatavilla olevien säästöjesi saldo siirretään välittömästi päätilillesi. Saat myös tiliotteen 30 päivän kuluessa sulkemisesta. Se sisältää kaikki tilillesi tehdyt talletukset, nostot ja ansaitut korot edellisten 12 kuukauden ajalta.

Korkojen käsittely sulkemisen jälkeen

Jos suljet Instant Access -säästötilin, kaikki ennen tätä päivää kertynyt korko saldostasi maksetaan pääasialliselle Revolut-tilillesi seuraavana päivänä.

Jos pääasiallinen Revolut-tilisi on suljettu siihen mennessä, kaikki kertynyt mutta vielä maksamaton korko (alle 0,01 €) menetetään.