Need a hand?

Just pop your question below to get an answer.

Kuinka suljen Robo-Advisor-tilini?

Kuinka suljet tilisi

  • Siirry Sijoita alavalikossa
  • Napauta 'Lisää' ja valitse sitten 'Asetukset'
  • Valitse 'Sulje Robo-Advisor -tili'
  • Vahvista päätöksesi

Kun olet suorittanut nämä vaiheet, sinua pyydetään tarkistamaan ja hyväksymään tilin sulkemisen ehdot. Varasi siirretään takaisin EUR-valuuttatilillesi. Koko prosessi kestää yleensä enintään 5 arkipäivää.

Entä jos tili suljettiin vahingossa?

Kun Robo-neuvoja-tili on suljettu, samaa tiliä ei voida avata uudelleen. Sinun on avattava uusi tili ja suoritettava soveltuvuusarviointi uudelleen. Katso tämä UKK.