Need a hand?

Just pop your question below to get an answer.

Ero rajoitetun ja täyden pääsyn välillä verkkosovellukseen

Rajoitetun pääsyn avulla verkkosovellukseen voit tarkastella enintään kolmea viimeisintä tapahtumaasi ja lukita olemassa olevat Revolut-korttisi.

Kun saat täyden pääsyn verkkosovellukseen, voit käyttää vielä enemmän transaktiotoimintoja, kuten nähdä kaikki transaktiot, lukita korttisi asetukset, avata korttisi lukituksen, säätää muita kortin asetuksia ja erottaa transaktiot tilin tyypin mukaan (esim. eri valuutat).

Kortin jäädyttäminen antaa sinun turvata Revolut-tilisi, jos menetät pääsyn Revolut-mobiilisovellukseesi mistä tahansa syystä, esim. varastetun laitteen tai petollisen toiminnan vuoksi.