Need a hand?

Just pop your question below to get an answer.

Kuinka sulkea Revolut Pro -tili

  • Lähetä jäljellä oleva saldo toiselle tilille napauttamalla 'Siirrä'
  • Mene Revolut Pro -kotisivullesi
  • Valitse 'Lisää'
  • Valitse 'Tiedot' ja selaa alaspäin
  • Napauta 'Sulje Pro-tili' ja vahvista sulkeminen

Jos sinulla on odottavia cashbackeja tai myyntejä, odota, kunnes ne on suoritettu. Näet arvioidun valmistumispäivän sovelluksessa. Siirrä sitten rahat henkilökohtaiselle tilillesi ja sulje tili yllä olevien ohjeiden mukaisesti.

Jos et pysty siirtämään rahaa Pro-tililtäsi henkilökohtaiselle tilillesi, ota yhteyttä tukitiimiimme sovelluksen sisäisen chatin kautta. Kun se on suljettu, et näe Pro-tiliäsi tilin vaihtajassa.

Lataa tiliotteet tilisi sulkemisen jälkeen

  • Napauta alkukirjaintasi oikeassa yläkulmassa
  • Valitse 'Asiakirjat & Tiliotteet'
  • Valitse 'Pro'
  • Napauta 'Tiliote' ja valitse ajanjakso, jolta haluat otteen
  • Seuraa vaiheita ja luo raportti