Need a hand?

Just pop your question below to get an answer.

Haluan sulkea yhteisen tilini

Voit sulkea yhteisen tilin suoraan sovelluksessa, mutta ensin sinun on saatava tilin saldo nollaan. Kumpi tahansa yhteisen tilin haltijoista voi nostaa rahaa ilman toisen suostumusta.

Kuinka sulkea yhteinen tili

Revolut-sovelluksessa:

  • Siirry kohtaan 'Koti' alavalikossa
  • Napauta saldoasi alla olevaa kohtaa Tilit
  • Valitse yhteinen tilisi
  • Napauta 'Tiedot'
  • Vieritä alas ja valitse 'Sulje yhteistili'

Kun suljet yhteisen tilin, deaktivoinnit kaikki kortit, jotka on linkitetty yhteiseen tiliin. Lähetämme myös molemmille yhteisomistajille heidän yhteisen tilinsä tiliotteet sähköpostitse.