Need a hand?

Just pop your question below to get an answer.

Mitä tapahtuu kumppanietuuksilleni, jos vaihdan suunnitelmaani?

Lunastus tilauksen muutosten jälkeen

Pääsy kumppanietuihin riippuu nykyisestä Revolut-suunnitelmastasi. Jos päivität tai alennat suunnitelmaasi, saatat joutua lunastamaan edun uudelleen saadaksesi pääsyn, kun uusi suunnitelmasi on aktivoitu.

Teemme tiivistä yhteistyötä kumppaneidemme kanssa minimoidaksemme tämän tarpeen. Uudelleenlunastus voi kuitenkin joskus olla tarpeen.

Alentamisen seuraukset

Jos alennat suunnitelmaa, joka ei sisällä tiettyä kumppania tai sisältää alemman tason edun, pääsysi kyseiseen kumppanietuun (tai tasoon) poistetaan.

Voit tarkistaa, mitkä kumppaniedut sisältyvät kuhunkin suunnitelmaan maassasi tästä sivusta.

Tilin omistajuus

Kumppaniedut tarjoaa kolmannet osapuolet, joten kaikki tilit, jotka luot heidän kanssaan, pysyvät sinun ja niitä ei poisteta.