Need a hand?

Just pop your question below to get an answer.

Sulje RevPoints-tili

RevPoints-tilin sulkeminen

RevPoints-tilin ylläpidosta ei peritä maksuja. Jos kuitenkin haluat sulkea sen, ota meihin yhteyttä sovelluksen chatin kautta, niin suljemme sen puolestasi.

Kun vahvistat, että haluat poistaa RevPointsit käytöstä, kaikki olemassa olevat pisteesi mitätöidään, etkä enää voi ansaita RevPointseja. Mitätöityjä pisteitä ei voi palauttaa.

Jos paikallinen lainsäädäntö tarjoaa peruuttamisajan (yleensä 14 päivää RevPointsin aktivoinnista), kyseisenä aikana ostetut käyttämättömät pisteet hyvitetään tilin sulkemisen yhteydessä. Tämän ajan ulkopuolella pisteistä ei myönnetä hyvitystä ja mahdollinen jäljellä oleva saldo menetetään. Lue lisätietoja RevPoints-ehdoista.