Trebate li pomoć?

Samo unesite svoje pitanje ispod kako biste dobili odgovor na njega.

Što znači "pristup svim računima i stanjima"?

Odobravanje dozvola za prikaz svih računa i njihovih salda

Ako član tima ima dozvolu za "prikaz svih računa i njihovih stanja", može vidjeti sve račune i ne možete ograničiti pristup pojedinačnim računima.

Uklanjanje pristupa određenim računima

  • Idite na Tim i odaberite člana tima
  • Kliknite „Uloga” na bočnoj ploči i dodijelite ulogu koja ne daje navedene dozvole

Sada možete urediti pristup ovom članu tima određenim računima.

Čak i ako želite opozvati pristup pojedinačnom računu za člana tima koji ima dozvolu za "prikaz svih računa i njihovih stanja", i dalje morate slijediti gore navedene korake.

Stanje računa

Mogućnost dodavanja ili uklanjanja članova tima ovisi o stanju računa:

  • Neaktivni računi: i dalje možete dodavati ili uklanjati članove tima iz neaktivnih računa, baš kao i iz aktivnih računa
  • Ograničeni računi: ne možete dodavati ili uklanjati članove tima za ograničene račune
  • Zatvaranje računa: svi članovi tima, uključujući administratore, više neće moći pristupiti računu