Trebate li pomoć?

Samo unesite svoje pitanje ispod kako biste dobili odgovor na njega.

Blokiranje drugog Revolut korisnika

Korisnika Revoluta ne možete u potpunosti ukloniti iz svojih Revolut kontakata. Međutim, u svakom trenutku možete blokirati drugog korisnika Revoluta. Tada taj korisnik neće moći slati poruke, slati vam novac, primati novac od vas ili vas dodati u grupne račune.

Kako biste blokirali korisnika u aplikaciji:

  • Otvorite Plaćanja u donjem izborniku
  • Potražite i odaberite Revolut korisnika.
  • Kliknite na ikonu profila osobe koju želite blokirati ili prijaviti u gornjem desnom kutu zaslona.
  • Odaberite "Blokiraj".

Ako odlučite blokirati osobu, iste korake možete ponoviti kako biste je odblokirali.