Trebate li pomoć?

Samo unesite svoje pitanje ispod kako biste dobili odgovor na njega.

Izbriši moju povijest čavrljanja s drugim Revolut korisnikom

Kako mogu izbrisati svoju povijest čavrljanja?

Kako biste izbrisali svoju povijest čavrljanja s Revolut korisnikom, slijedite korake u nastavku

  • Otvorite Plaćanja u donjem izborniku
  • Odaberite Revolut kontakt čije čavrljanje želite izbrisati
  • Kliknite na ikonu profila osobe koju želite blokirati ili prijaviti u gornjem desnom kutu zaslona.
  • Pomaknite se prema dolje i dodirnite "Izbriši čavrljanje"

Vaše poruke s ovim korisnikom bit će izbrisane i korisnik se više neće prikazivati u Plaćanjima. Međutim, vaša povijest transakcija ostat će vidljiva u vašoj povijesti transakcija.

Mogu li obavljati transakcije s ovim korisnikom nakon brisanja čavrljanja?

Možete nastaviti slati ili tražiti novac od ovog korisnika tako da potražite njihov Revtag koristeći postojeće tijekove transfera / prijenosa. Za više informacija pogledajte ova često postavljena pitanja.

Ako ne želite primati transakcije ili poruke od ovog korisnika, možete ga blokirati. Za više informacija pogledajte ova često postavljena pitanja