Reikia pagalbos?

Kad gautum atsakymą, tiesiog įvesk savo klausimą pateiktame langelyje.

Ištrinti pokalbių istoriją su kitu „Revolut“ klientu

Kaip ištrinti pokalbių istoriją?

Jei nori ištrinti pokalbių istoriją su „Revolut“ klientu, atlik šiuos veiksmus

  • Apatiniame meniu pasirink „Mokėjimai“.
  • Pasirink „Revolut“ adresatą, kurio pokalbį nori ištrinti
  • Bakstelėk jo profilio piktogramą viršuje dešinėje.
  • Nuslink į apačią ir bakstelėk „Ištrinti pokalbį“

Tavo žinutės su šiuo klientu bus ištrintos, o klientas daugiau nebebus rodomas skiltyje „Mokėjimai“. Tačiau tavo operacijų istorija ir toliau bus matoma operacijų istorijoje.

Ar ištrynęs (-usi) pokalbį galėsiu atlikti operacijas su šiuo klientu?

Gali ir toliau siųsti arba prašyti pinigų iš šio kliento, esamuose pervedimo srautuose ieškodamas (-a) jo „Revtag“ žymės. Daugiau informacijos rasi šiose DUK.

Jei nenori gauti operacijų ar žinučių iš šio kliento, gali jį užblokuoti. Daugiau informacijos rasi šiose DUK