Nepieciešama palīdzība?

Vienkārši uzrakstiet savu jautājumu zemāk, lai saņemtu atbildi.

Ko nozīmē "piekļuve visiem kontiem un atlikumiem"?

Skatiet visas kontu un to atlikumu atļaujas

Ja komandas loceklim ir atļauja Skatīt visus kontus un to atlikumi, viņš var redzēt visus kontus, un jūs nevarat ierobežot piekļuvi atsevišķiem kontiem.

Noņemiet piekļuvi konkrētiem kontiem

  • Dodieties uz sadaļu Komanda un atlasiet komandas dalībnieku
  • Sānu panelī noklikšķiniet uz “Loma” un piešķiriet lomu, kas nepiešķir minētās atļaujas

Tagad varat rediģēt, kuriem kontiem šim komandas loceklim ir piekļuve.

Pat ja vēlaties atsaukt piekļuvi vienam kontam komandas loceklim ar atļauju Skatīt visus kontus un to atlikumi, jums joprojām ir jāievēro iepriekš minētie soļi.

Konta stāvoklis

Jūsu iespēja pievienot vai noņemt komandas biedrus ir atkarīga no konta stāvokļa:

  • Neaktīvie konti: jūs joprojām varat pievienot vai noņemt komandas biedrus no neaktīvajiem kontiem, tāpat kā jebkurā aktīvajā kontā
  • Ierobežotie konti: jūs nevarat pievienot vai noņemt komandas dalībniekus no ierobežotajiem kontiem
  • Slēgtie konti: visiem komandas locekļiem, ieskaitot administratorus, tiks anulēta piekļuve kontam.