Nepieciešama palīdzība?

Vienkārši uzrakstiet savu jautājumu zemāk, lai saņemtu atbildi.

Bloķējiet citu Revolut klientu

Jūs nevarat pilnībā noņemt Revolut klientu no saviem Revolut kontaktiem. Tomēr jūs varat bloķēt citu Revolut klientu jebkurā laikā. Pēc tam šis klients nevarēs sūtīt jums ziņojumus, sūtīt jums naudu, saņemt no jums naudu vai pievienot jūs Grupas rēķiniem.

Bloķējiet kādu lietotnē

  • Dodieties uz sadaļu Maksājumi apakšējā izvēlnē
  • Meklējiet un atlasiet Revolut klientu
  • Pieskarieties viņa profila ikonai augšējā labajā stūrī
  • Atlasiet “Bloķēt”

Ja izvēlaties bloķēt personu, varat sekot tiem pašiem soļiem, lai atbloķētu viņu.