Nepieciešama palīdzība?

Vienkārši uzrakstiet savu jautājumu zemāk, lai saņemtu atbildi.

Izdzēsiet manu tērzēšanas vēsturi ar citu Revolut klientu

Kā es varu izdzēst savu tērzēšanas vēsturi?

Lai izdzēstu savu tērzēšanas vēsturi ar Revolut klientu, veiciet tālāk norādītās darbības

  • Dodieties uz sadaļu Maksājumi apakšējā izvēlnē
  • Atlasiet Revolut kontaktpersonu, kuras tērzēšanu vēlaties izdzēst
  • Pieskarieties viņa profila ikonai augšējā labajā stūrī
  • Ritiniet uz leju un pieskarieties pie Izdzēsiet tērzēšanu

Jūsu ziņojumi ar šo klientu tiks izdzēsti, un klients vairs netiks rādīts sadaļā Maksājumi. Tomēr jūsu darījumu vēsture joprojām būs redzama darījumu vēsturē.

Vai es varu veikt darījumus ar šo klientu pēc tērzēšanas dzēšanas?

Jūs varat turpināt sūtīt vai pieprasīt naudu no šī klienta, meklējot viņa Revtag un izmantojot esošās pārskaitījumu plūsmas. Plašāku informāciju skatiet šajā BUJ.

Ja nevēlaties saņemt darījumus vai ziņojumus no šī klienta, varat viņu bloķēt. Plašāku informāciju skatiet šajā BUJ