Need a hand?

Just pop your question below to get an answer.

Hva gjør autosynkronisering i HR-programvareintegrasjonen?

Å synkronisere teammedlemmene dine automatisk med en HR-integrasjon, sparer deg for tidkrevende manuell dataregistrering. Det gjør at du kan holde tritt med bedriftens utvikling mens du vokser. For å sette opp «autosynkronisering» med HR-programvaren din, må du først koble til integrasjonen.

Sjekk ut listen over HR-integrasjoner vi støtter.

Dette er hva den gjør med teamets data:

  • Sammenligner teamets Revolut-profiler med profilene i HR-programvaren din basert på arbeidse-post. Samsvarende medlemmer blir synkronisert med jevne mellomrom, uavhengig av hvordan eller når de ble invitert
  • Oppdaterer nøyaktige data: Teaminformasjon på Revolut Business blir automatisk oppdatert fra HR-programvaren din hver fjerde time
  • Synkroniserer bare relevante data: Vi synkroniserer bare informasjonen du trenger for hvert teammedlem (inkludert leder og avdeling), noe som bidrar til å holde teamets informasjon og eventuelle godkjenningsprosesser oppdatert
  • Suspenderer avsluttede profiler: Hvis noen blir deaktivert i HR-programvaren din, blir tilgangen deres til Revolut Business og kort automatisk suspendert (for tilkoblinger som er opprettet av HR-administratorer i programvaren din)
  • Gir deg oversikt: Du kan se om hvert enkelt teammedlem er synkronisert med HR-programvaren din eller ikke

For å aktivere automatisk synkronisering etter at du har koblet til HR-programvaren din:

  • Du trenger tillatelsene «Administrer teammedlemmer» og «Administrer integreringer» for å fortsette
  • Gå til fanen «Team» → «Innstillinger» → klikk på «Fullfør oppsett» ved siden av banneret for HR-integrasjon
  • På siden for HR-integrasjon som vises, klikker du på «Fullfør oppsett»
  • Klikk på «Aktiver autosynkronisering»

Viktige notater:

  • Aktivering av automatisk synkronisering er nødvendig for å fullstendig konfigurere HR-integrasjonen
  • Hvis den ikke er aktivert, kan du ikke bruke den til å invitere eller synkronisere teammedlemmer
  • Når denne er aktivert, overstyrer den manuelle justeringer du gjør av synkroniserte data
  • Synkronisering skjer periodisk hver fjerde time. Dette kan variere avhengig av integreringen
  • Automatisk suspensjon fungerer bare for aktive teammedlemmer på Revolut, og hvis du deaktiverer HR-programvareprofilen deres (arkiverer den eller markerer ansettelsesforholdet som avsluttet), ikke hvis du sletter dem og dataene deres fullstendig.
  • Avhengig av hvordan tilkoblingen er konfigurert eller hvilken HR-programvare som er koblet til, kan det hende at noen synkroniseringsfunksjoner ikke er tilgjengelige. Se artikkelen nedenfor for mer informasjon