Need a hand?

Just pop your question below to get an answer.

Gjennomgå den opplastede regningen

Alle regninger kan gjennomgås, redigeres eller slettes før overføringer behandles. Slik gjennomgår, redigerer eller sletter du en regning i Revolut Business-appen:

  • Gå til Regninger
  • Velg regningen du vil redigere eller gjennomgå. Forhåndsvisningen vises på høyre side av vinduet
  • Hvis du vil slette en regning, klikker du på «...» og velger «Slett regning»

Etter at du har gjennomgått regningen, kan du betale den direkte ved å klikke på «Opprett overføring», eller planlegge betalingen til senere.

Endre en regning

  • Velg «Rediger» for å endre de nødvendige feltene i den opplastede regningen
  • Når du er ferdig, klikker du på «Lagre»
  • Gjennomgå regningen og planlegg betalingen

Hvis en regning er hentet inn fra regnskapsprogramvaren din, kan du bare redigere referansen og motparten for å sikre at det ikke er noe avvik med regnskapsprogramvaren din.