Need a hand?

Just pop your question below to get an answer.

Hvordan kobler jeg fra integreringen?

Du kan deaktivere utgiftsfunksjonen når du trenger det:

  • Logg inn på din Revolut Business-konto
  • Gå til delen Integreringer
  • Velg 'Business Central'
  • Gå til «Utgifter» og slå av vekslebryteren «Synkroniser utgifter»