Need a hand?

Just pop your question below to get an answer.

Slik sletter og oppretter du en eksportert utgift på nytt

Sørg for å lagre viktig informasjon før du fortsetter, last ned den vedlagte kvitteringen og kopier eventuelle nødvendige opplysninger. Slik sletter og oppretter du utgiften på nytt:

  • Hvis en utgift er merket som «Fullført», klikker du på de tre prikkene ('Mer') og tilbakefører beslutningen for å gjøre den redigerbar
  • Klikk på de tre prikkene ('Mer') og velg 'Slett utgift' for å fjerne den
  • Finn transaksjonen under 'Hjem' og klikk på 'Opprett' ved siden av 'Utgift'
  • Legg til kvitteringen, fyll ut de nødvendige feltene, og send inn

Utgiften vil bli merket med «Konfigurert for Business Central» og eksporteres automatisk.