Need a hand?

Just pop your question below to get an answer.

Hvordan kobler jeg fra FreshBooks-integrasjonen?

Hvis du ikke lenger vil se transaksjonene på Revolut Business-kontoen din i FreshBooks-kontoen din, kan du enkelt slette tilkoblingen når som helst.

- Gå til «Bank connections» - Velg Revolut Business-kontoen du vil slette - Velg «Delete account»

Alternativt kan du, for å koble fra Revolut Business, se Ofte stilte spørsmål for trinnene for å koble fra en eksisterende Revolut Business-kontointegrasjon.