Need a hand?

Just pop your question below to get an answer.

Slik sletter og oppretter du en utgift som er eksportert til NetSuite på nytt

Sørg for å lagre all viktig informasjon, last ned den vedlagte kvitteringen og kopier eventuelle nødvendige opplysninger før du fortsetter. Slik sletter og oppretter du utgiften på nytt:

  • Hvis utgiften er merket som «Fullført», klikker du på de tre prikkene og tilbakefører beslutningen for å gjøre den redigerbar
  • Klikk på de tre prikkene og velg «Slett utgift»
  • Finn transaksjonen under «Hjem»
  • Klikk på «Opprett» ved siden av «Utgift»
  • For å konfigurere og sende inn, legg til kvitteringen, fyll ut de nødvendige feltene og send inn

Utgiften vil bli merket med «Konfigurert for Netsuite» og eksporteres automatisk.